Ebből a gyerekből motoros lesz!

Állítólag amikor apukám először meglátott az ultrahangon, azt monda hogy motoros lesz belőlem. Ez nem annyira meglepő, hiszem minden testvéremre is ugyanezt mondta. Apukám szenvedélyes motoros. Mindig azt mesélik, hogy már kicsi korában is a kedvenc játékai a műanyag motorok voltak, és folyamatosan arról beszélt, hogy ha nagy lesz egész nap motorozni fog. Ezt végül is meg tudta valósítani, bár egész nap nem, de tényleg ahová csak teheti motorral megy. A legtöbb barátja szintén motoros, és gyakran szerveznek túrákat, találkozókat közösen. Anyukám pedig az egész életét aggódással tölti, hogy mikor éri őket valami baleset. Az aggódása az utóbbi időben megduplázódott: ugyanis apukám jóslata életében először bevált, és tényleg motoros lett belőlem. Ugyan nem ez az életem legfontosabb része, de hamar megtanultam vezetni, és időnként nagyon szívesen megyek el a csapattal túrázni. Van valami nagyon különleges abban, amikor egy széles országúton száguldunk, és nem áll semmi az utunkba.

Néha azért nem alaptalan anyukám aggodalma, és történnek kisebb balesetek is. Amikor megsérül a motorunk, vagy ellenőrzésre kell vinni, a MotorTire hu weboldalát választjuk. Ezen a felületen lehet motorgumit rendelni -igencsak széles választékkal várják a vásárlókat, és egy szerviz is elérhető. A szerviz Budapesten található, a 19.kerületben. Külön előnye, hogy a címen egy márkafüggetlen autószerviz is van. Az autószervizt egy másik honlapon tudjuk megnézni, az ehhez tartozó webcímet viszont elhelyezte oldalán a MotorTire hu. Nálunk -nem meglepő módon- lényegesen többször van szükség motor, mint autó szervizre. A motor és robogó szerviz leírásában részletes tájékoztatót találunk arról, hogy milyen esetekben ajánlott szerelőhöz vinni a járműveket.

A szerelők hozzáértését az is alátámasztja, hogy 6 hónap garanciát vállalnak a motorgumi szerelésekre. Az árakat szintén megtaláljuk az oldal aljára görgetve. Nagyon szeretjük, hogy a szervizhez tartozik egy online időpont foglaló rendszer. Ennek segítségével nagyon egyszerű az időpont kérés. Nekünk azért előnyös, mert foglalás közben sokat szoktunk gondolkozni, főleg olyankor, ha nem valami sürgős problémáról, hanem csupán egy rendszeres ellenőrzés szükségességéről van éppen szó. Ilyenkor mindig elővesszük a naptárat, és azon töprengünk, hogy vajon hogyan nem fog ütközni a szerelés napja egyik motoros eseménnyel sem. Az online időpont foglalás esetében bármennyit gondolkozhatunk mielőtt lefoglaljuk a nekünk megfelelő dátumot. Emellett azért is hasznos, mert elkerülhető vele a műhelyben való tolongás.

Amennyiben kereket szeretnénk vásárolni, könnyű dolgunk van: ugyanis a weboldal összes felületén látható legfelül a részletes motorgumi kereső. Itt csak be kell állítani, hogy milyen márkájú, típusú, illetve milyen méretű gumit szeretnénk venni. Azt is meg lehet adni, hogy új vagy használt terméket keresünk. A kategóriák között nagyon sokfélét találunk: elérhető cross, chopper, classic, városi, utcai, verseny, sport, sport túra, robogó, de még gokart vagy kerti kisgép típus is van.

A “Kapcsolat” című oldalon találjuk a cég legfontosabb adatait, a pontos címét, telefonszámát, email címét, valamint a nyitvatartási időt is. A szállítási feltételeknél pedig megtudhatjuk, hogy milyen szállító céggel dolgoznak együtt, és milyen időpontokban várható a csomagok érkezése.

A MotorTire hu oldaláról YouTube videók is elérhetők. Ezekben szerelési munkálatokról, valamint magáról a helyszínről készült felvételeket láthatunk. Szerintem nagyon hasznos, hogy ilyen módon a honlapra látogatók betekintést nyerhetnek a szerviz mindennapjaiba.

MotorTire hu